fbpx

Vivian Verstraelen

Mijn naam is Vivian Verstraelen en samen met Olga bereid ik de zwangere dames in Son en Breugel voor op hun bevalling! Ik ben enorm benieuwd naar alle enthousiaste en leergierige mama’s to be en geniet er enorm van om mijn expertise met hen te delen.

Samen met Rob zijn we trotse ouders van Enora van 10 en Louis van 6. We wonen in Son en houden van sporten, lekker eten en op vakantie gaan! Na 17 jaar ouder-kind sportlessen gegeven te hebben aan de leeftijd 4 maanden tot 12 jaar, ben ik mijn eigen bedrijf gestart: EnerVive.

Ik verzorg naast baby- en dreumesgym ook (fitness)training aan zwangere vrouwen én hersteltraining na de bevalling. Een fantastische doelgroep om mee te werken omdat het lichaam van de vrouw een topprestatie levert tijdens de zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Daar wil je je lichaam goed op voorbereiden!

En zo is dat ook met de cursus van Rondom Mama: praktische lessen waarin theorie en praktijk samen komen. Een cadeautje aan jezelf en je partner. Ik hoop je snel te zien in de lessen!