fbpx

Irene van der Zanden

Mijn naam is Irene van der Zanden en naast dat ik pilates docent, fysiotherapeut en Physis-specialist ben, begeleid ik zwangere dames tijdens hun zwangerschap richting de bevalling.

Ik vind het bijzonder om tijdens de lessen mijn eigen positieve beval ervaringen te mogen delen en om jou inzicht te geven in hoe je hormonen hun werk doen tijdens de bevalling. Want een optimale hormoonwerking van heel je lichaam, maakt dat je lichaam zich kan aanpassen aan het wonder dat er in jou groeit.

Samen met mijn partner Bart zijn wij nog kort geleden het avontuur van het ouderschap aangegaan met Milou (2) en Abel (1). Wij hebben zelf de voorbereiding van de bevalling ook bij Olga gedaan. Daarnaast begeleid ik vrouwen één op één met klachten zoals vermoeidheid, pijnklachten, slaap problemen en hyperventilatie.  Dit doe ik door in te zoomen op ademhaling, voeding, immuunsysteem, stress, bewegen en slaap.

In mijn vrije tijd sta ik graag op het beachvolleybalveld of wandel ik in de bergen. Daarnaast kook ik graag en duik ik het liefst de boeken in over wat voeding voor je lichaam kan betekenen. Een ware hobby, hoewel ik er inmiddels ook mijn werk van heb gemaakt.

Tijdens deze cursus komt de manier van ademen en de link naar je hormonen ruimschoots aan bod, met alle informatie die je nodig hebt als voorbereiding op de bevalling. Ik kijk er erg naar uit om jou te ontmoeten en je te mogen begeleiden naar een bijzondere eerste dag samen met je kindje.