fbpx

Ervaring van Hannah

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?

Hallo! Ik ben Hannah, een 28 jarige mama-to-be. Ik woon al ongeveer zeven jaar in Helmond, samen met mijn man. Voor hem ben ik hier naartoe verhuisd en heb er geen spijt van: we zijn pas getrouwd en verwachten nu ons eerste kindje!

Hoe ervaar je je zwangerschap?

Tot nu toe heb ik gelukkig nog weinig pijntjes en kwaaltjes. Ik ben heel erg blij met deze zwangerschap: ik kan samen met mijn man lekker genieten van de voorbereidingen. Het is voor mij wel moeilijk dat ik zo moe ben: ik vind dit heel erg jammer voor mijn man vooral. Gelukkig snapt hij het wel en is hij er voor mij: dat geeft me een heel erg veilig gevoel.

Je hebt bij Rondom Mama de Zwangerschapsyoga cursus gevolgd, wat was voor jou de reden om deel te nemen aan deze cursus?

Omdat dit mijn eerste zwangerschap is, wist ik niet zo goed wat er allemaal gebeurt tijdens een zwangerschap, bevalling en daarna. Daar werd ik een beetje zenuwachtig van en daarom heb ik ervoor gekozen een cursus te zoeken.
Ik ben bij deze cursus terecht gekomen omdat de website mij heel erg aansprak: Olga geeft heel erg open aan wie zij is en wat er in de cursus behandeld wordt. Dat vind ik erg fijn want zo wist ik meteen dat deze cursus het beste bij mij zou passen.

Door Corona heeft de cursus online plaatsgevonden. Hoe vond je dat?

Voornamelijk heel erg jammer! Ik had Olga en de andere meiden graag in het echt gezien omdat je online toch op een andere manier contact hebt met elkaar. Toch vind ik dat de cursus heel erg goed is gegaan. Het is misschien niet ideaal, maar de cursus was wel heel duidelijk en er was genoeg ruimte voor input en vragen vanuit ons.

Het is ook wel leuk om te zien dat ik niet de enige ben die het liefst in mijn comfortabele huispak zit 😉

Wat maakt Rondom Mama in jouw ogen uniek?

Ik heb natuurlijk geen vergelijkingsmateriaal, maar ik vind het fijne aan deze cursus dat je in een hele ontspannen sfeer zo veel kan leren. Olga heeft zelf erg veel kennis en ervaring, maar zij stimuleert ook het gesprek in de groep. Daar leer je natuurlijk ook weer van want elke zwangerschap is anders en zo krijg je wel zo veel mogelijk verhalen mee.

Zou je het andere moeders (in wording) aanbevelen?

Zeker weten! Je leert er heel veel van en het is (ook online) super gezellig! Mag ik het geluk hebben later nog een kindje te mogen verwachten, schrijf ik mij weer in!

Bericht delen