fbpx

Ervaring van Boo

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Mijn naam is Boo van Hooft, 23 jaar en ik woon in Beek en Donk.

Hoeveel kinderen, hoe oud?
Ik heb 1 kindje. Een hele mooie dochter van 4 maanden oud. (geboren op 25-03-2020)

Waarom heb je gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus/Cursus Babymassage van Rondom?
Ik wilde graag met andere moeders in contact komen om ervaringen met elkaar uit te delen. Ook leek het mij fijn om handige tips mee te krijgen voor de zwangerschap en bevalling. Rondom mama zat bij mij in de buurt en het sprak mij erg aan. Toen mijn dochter een paar maanden oud is heb ik ook de babymassage gedaan, ook die was erg leuk en interessant om te doen.

Waarin is Rondom Mama uniek?
Rondom mama is uniek in het persoonlijk contact Olga kent haar cursisten en heeft een luisterend oor voor iedereen, emoties en gevoelens kon je altijd bij haar en de andere cursisten kwijt en bespreken.

Heeft de cursus jou geholpen ter voorbereiding op de bevalling/ Heeft de cursus jou geholpen signalen van je kindje beter te herkennen? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
De zwangerschapsyoga heeft mij enorm geholpen in de hele zwangerschap. Het heeft mij geholpen om tussendoor te kunnen ontspannen en even samen een momentje te hebben met je baby in de buik.  Ook de dingen die we bespraken voor de bevalling waren interessant en kon je voor jezelf de belangrijkste dingen uitfilteren. De babymassage was een heerlijk momentje samen met mijn dochter. Daar heb ik geleerd goed te kijken naar haar zodat je sneller weet wat ze aangeeft en zodat ik thuis ook van die fijne momentje kan pakken met haar.

Heeft de cursus jou geholpen tijdens de bevalling, zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Ik heb veel gehad aan de handige tips voor tijdens de bevalling. Hoe je op je eigen ademhaling moet letten, hoe je de weeën het beste kunt opvangen heb ik mee genomen in mijn bevalling en heeft mij daar goed mee geholpen.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
Zeker weten! Ik beveel allebei de cursussen zeker aan aan andere moeders. Het warme gevoel die ik had tijdens de cursussen gun ik iedereen.


Bericht delen