fbpx
Ervaring zwangerschapsyoga

Ervaring zwangerschapsyoga complete cursus Nancy&Morris

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Ik ben Nancy Ketelaars-Geerts, getrouwd met Doron Ketelaars, 36 jaar en woon in Geldrop

Hoeveel kinderen, hoe oud?
Sinds 5 november 2018 ben ik moeder geworden van Morris. We hebben één kind.

Waarom heb je gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama bij Laan 7?
Ik wilde graag zwangerschapsyoga gaan doen en de Verloskundigen Praktijk Geldrop had flyers van Rondom Mama liggen. Het sprak me direct aan.

Waarin is Rondom Mama uniek?
Het zijn heel rustgevende en informatieve lessen. Men denkt vaak bij yoga dat het zweverig is, maar dat was het helemaal niet. Het is echt een geweldige voorbereiding op het zwangerschap en de bevalling.

Heeft de cursus jou geholpen ter voorbereiding op de bevalling? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad? Jazeker, je krijgt bij de lessen veel ademhalingstechnieken. Deze ademhalingsoefeningen hebben me geholpen toen ik zwanger was om tot rust te komen. Ook uitleg over wat je te wachten staat is erg fijn. Het is allemaal heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegd. De partner les is ook een goede aanvulling bij de cursus, zodat ook vader op de hoogte wordt gebracht van wat er allemaal gaat komen en waarbij hij kan ondersteunen tijdens de bevalling.

Heeft de cursus jou geholpen tijdens de bevalling, zo ja, waar heb je het meest aan gehad? Ja, enorm. Je krijgt bij de lessen dus veel ademhalingstechnieken die je tijdens de bevalling kan toepassen. Deze ademhalingsoefeningen heb ik zeker toegepast en hebben me echt door de weeën heen geholpen en gaven me de rust die ik nodig had. Uiteindelijk kreeg ik een keizersnede. Bij de ruggenprik had ik nog weeën en moest ik toch ontspannen. Ook hierbij heb ik de ademhalingstechnieken toegepast, waardoor ik toch kon ontspannen voor de ruggenprik.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
Ja, dat zal ik zeker doen en dat heb ik ook al gedaan. Het waren echt hele fijne lessen en als ik ooit weer zwanger mag en zal worden dan ga ik zeker weer de cursus volgen.

Bericht delen