fbpx

Ervaring van Manon

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Manon Pijnenburg, 34 jaar uit Helmond

Hoeveel kinderen, hoe oud?
1 zoon: Tijn, wordt 9 november a.s. 2 jaar

Waarom heb je voor de tweede keer gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama bij Laan 7?
Met name omdat het de eerste keer zo goed bevallen was. Olga is een fijn en warm mens, die vanuit haar eigen ervaring en die van anderen vooral veel praktische informatie deelt. Ik vond het prettig om dit na 2 jaar weer eens op te halen.

Ik merkte daarnaast dat de zwangerschap van de 2e wat meer “aan me voorbij ging” dan de 1e. Dus ik had echt behoefte aan tijd voor mezelf en de baby. Door het doen van diverse (ademhalings-)oefeningen lukt het om te ontspannen en echt contact te maken met het kleintje in je buik.

Bracht het je nog iets extra t.o.v. de eerste keer dat je meedeed?
In die 2 jaar heeft Olga weer nieuwe informatie en praktijkvoorbeelden opgedaan, die ze met alle liefde deelt. Daardoor zat er voor mij ook echt weer nieuwe bruikbare informatie in de cursus.

Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Herhaling van ademhalingsoefeningen. Praktische tips m.b.t. bevalhoudingen. En een hele mooie tip hoe je je 1e kindje het beste kennis kunt laten maken met zijn nieuwe broertje of zusje. Ik zal verder niks verklappen ?

Zou je het andere moeders, die van een tweede of derde kindje zwanger zijn, aanbevelen?
Ja zeker! Elke zwangerschap en bevalling is weer anders en elke keer weer zo bijzonder. Dit verdient alle aandacht en de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama kan hier een mooie bijdrage aan leveren.


Bericht delen