fbpx

Ervaring van Mandy

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Mijn naam is Mandy, 31 jaar, ik kom uit Gemert 

Hoeveel kinderen, hoe oud? Ik heb 2 kinderen, Lev 2 jaar oud, Synne 10 weken.
Waarom heb je gekozen voor de babymassage cursus van Rondom Mama? Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik gemist om met andere moeders in contact te komen vanwege mijn drukke baan en masteropleiding. Daarom wilde ik nu extra genieten van mijn zwangerschap en in contact komen met andere moeders uit de naaste omgeving.

Waarin is Rondom Mama uniek?
De leuke manier van begeleiding gedurende de gehele cursus van Olga, goede informatie en tips welke je direct kunt toepassen bij jou kindje, je kan hier ook goed uitfilteren wat voor jezelf belangrijk is, sociale contacten opbouwen met andere moeders

Heeft de cursus jou geholpen om je kindje beter te leren kennen? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
In het begin vond mijn kindje de aanrakingen tijdens de massage niet altijd even prettig, naarmate de lessen volgde kon ze steeds meer genieten van de massagemomenten. De laatste les heb ik de gehele massage op mijn kindje mogen toepassen. Waar ik veel aan had: Tijdens de cursus was het belangrijk om goed naar je kindje te luisteren en daar waren ook alle mogelijkheden toe. Je deed dan ook wat nodig was voor jou kindje op dat moment. Dit gaf mij een fijn en ontspannen gevoel. 

 Zou je het andere moeders (in wording) aanbevelen?
Zeker weten! Het is echt een geniet momentje voor jou en je baby

Bericht delen