fbpx

Ervaring van Jolijn

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Ik ben Jolijn, 36 jaar en ik woon in Beek en Donk.

Hoeveel kinderen, hoe oud?
Ik heb 3 kinderen: een meisje van 3 jaar, een meisje van net 2 jaar en een jongen van 11 weken.

Waarom heb je gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama in Gemert?
Tijdens mijn tweede zwangerschap had ik al een andere cursus van Rondom Mama gevolgd en daarna de cursus babymassage gedaan. De lessen van Olga bevielen mij erg goed. Tijdens mijn laatste zwangerschap was ik op zoek naar een momentje voor mezelf en ontspanning en toch bezig zijn met het kleintje in je buik en je zwangerschap.

Waarin is Rondom Mama uniek?
Olga is een hele lieve, spontane, open en gezellige docent, met veel kennis en eigen ervaringen die ze graag deelt. Ze is nuchter, maar geeft ook meer dan voldoende ruimte aan gevoelens en emoties. Dit maakt dat je op een prettige manier bezig bent met je zwangerschap en/of baby’tje, zonder dat het ‘zweverig’ wordt.

Heeft de cursus jou geholpen ter voorbereiding op de bevalling? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Ik vond het vooral fijn om een moment in de week goed te kunnen ontspannen en even bewust bezig te zijn met mijn zwangerschap. Daarnaast was het fijn om toch weer wat informatie te krijgen en ervaringen te kunnen delen.

Heeft de cursus jou geholpen tijdens de bevalling, zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Door de cursus ben je toch weer wat bewuster voorbereid op de bevalling en sta je weer even stil bij bijvoorbeeld de ademhalingstechnieken.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
Zeker! Vóór mijn eerste zwangerschap vond ik zo’n cursus niks voor mij. Maar achteraf ben ik blij dat ik, zelfs tijdens de derde zwangerschap, toch de cursus zwangerschapsyoga heb gedaan!

Bericht delen