fbpx

Ervaring van Julianne

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Julianne, 33, Helmond

Hoeveel kinderen, hoe oud?
1, Daan, 7,5 maand

Waarom heb je gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama?
Ik was aan het Googlen naar een cursus die mij meteen aan zou spreken, waarvan je zoiets hebt van, “Ja! Dit is precies wat ik zocht!” En zo kwam ik dus bij Olga uit. Ik wilde graag praktische handvatten over hoe om te gaan met weeën, technieken, ontspanning.  

Uiteindelijk heb je deze cursus, door Corona, online moeten volgen. Heeft de cursus jou, ondanks dat, toch geholpen ter voorbereiding op de bevalling?
Eerlijk gezegd vond ik het erg prettig dat het online was! Niet het gedoe dat je ergens heen moet met je zwangere lijf, zo voelde het toen, maar gewoon op je eigen bank ontspanningsoefeningen doen en de les volgen, ideaal. Ik weet nog dat Olga mij belde en zei: “Ik wil het wel online gaan doen maar weet nog niet hoe, ik kom erop terug bij je”. Ik ben blij dat je het online hebt gedaan, werkt top! In mijn eigen werk als coach doe ik ook veel online en het is gewoon prettig dat je iemand toch kan helpen in deze tijd.

Zo ja, op wat voor manier? 
Vooral kaarsjes blazen heb ik veel aan gehad en het meesurfen met een wee. Ergens in je achterhoofd weten wat je kan doen is gewoon heel fijn. Olga heeft ook een hele prettige stem en heeft veel praktische informatie klaarstaan waar je echt wat aan hebt. Ook fijn dat je vragen altijd kan stellen, ze is er voor je!

Heeft de cursus jou geholpen tijdens de bevalling? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, puffen.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
Ja! Ben je opzoek naar een praktische, fijne, leuke cursus? Dan is dit echt wat je zoekt. Je krijgt een stuk theorie zodat je weet wat er gebeurt met en in je lijf (+ naslagwerk, die had ik ook in m’n tas zitten zodat ik nog eens kon kijken in “the heat of te moment”) en handvatten waar je ook echt wat aan hebt tijdens de bevalling. Leuk ook om Olga te volgen op social media kanalen want daar deelt ze leuke weetjes en handvatten.

Bericht delen