fbpx

Ervaring van Daniëlle

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Ik ben Daniëlle, ik ben 33 jaar en inmiddels al 11 jaar in Beek en Donk. 

Hoeveel kinderen, hoe oud?
We hebben 1 dochter, genaamd Floor, van ruim 4 maanden oud. 

Hoe ervaar je het moederschap?
In 1 woord geweldig! Van tevoren nooit gedacht dat het zo bijzonder is. Ik vind het heel mooi hoe zo’n kleintje steeds meer ontdekt en hoe je steeds meer interactie krijgt. 

Je hebt bij Rondom Mama de cursus babymassage gevolgd, wat was voor jou de belangrijkste reden om dit samen met je kindje te doen?
Om een intiem moment met mijn dochter te hebben. Echt een moment voor ons tweeën. En ik vind een massage zelf erg fijn, dus waarom dan ook niet voor mijn dochter. 

Door Corona heeft de babymassage aan huis plaatsgevonden. Hoe vond je het om 1 op 1 les te krijgen bij jou thuis.
Olga is een erg fijn persoon om deze privéles van te krijgen. Er is veel aandacht voor jou als moeder en het kindje. Olga ken ik van de zwangerschapsyoga. Hierbij hadden we de 1e 2 lessen op een camping omdat het toen niet binnen mocht. Ik ben meer van de fysieke begeleiding en ben erg blij dat ik toen via mijn verloskundige bij Olga terecht gekomen ben. 

Aan het begin van de cursus babymassage kwam dan ook mijn bevalling nog even ter sprake. De eerste les sliep Floor, maar Olga heeft dan een pop om op te kunnen oefenen. De 2e les hebben we expres geregeld dat Floor wakker zou zijn. Het was fijn om tijdens de les nog met Floor te oefenen. 

Wat maakt Rondom Mama in jouw ogen uniek?
De persoonlijke begeleiding, je voelt je heel erg welkom bij Olga. En nu zelfs in deze tijd is Olga heel creatief met haar lessen.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
Zowel de zwangerschapsyoga als de cursus babymassage zou ik aanraden. Bij de zwangerschapsyoga word je goed voorbereid op de bevalling en de babymassage is heel fijn voor de intimiteit met je kleintje. 

Bericht delen