fbpx

Ervaring van Colette

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Mijn naam is Colette van Els. Ik ben 28 jaar en kom uit Gemert.

Hoeveel kinderen, hoe oud?
13 april 2020 ben ik moeder geworden van onze zoon Louwe.

Waarom heb je gekozen voor de zwangerschapsyoga cursus van Rondom Mama bij Laan 7?
Ik was heel eerlijk niet van plan om een cursus te gaan volgen. Ik ben daar toch veel te  nuchter voor was mijn reden. Totdat er een goede kennis vroeg of ik samen met haar een zwangerschapscursus wilde gaan volgen en zo kwamen we bij de zwangerschapsyoga van Olga.

Waarin is Rondom Mama uniek?
Ik vind dat Rondom Mama uniek is omdat het heel persoonlijk is. Je bent erg bewust bezig met wat er allemaal voor bijzonders in je lichaam gebeurt. Het is heel afwisselend. Van informatie over de zwangerschap en de bevalling tot ademhalingstechnieken en yoga-oefeningen.

Heeft de cursus jou geholpen ter voorbereiding op de bevalling? Zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Ik ben er zekerder door geworden en was niet bang voor de bevalling. Sowieso heb ik goed leren ademhalen. Iets waar ik voor de zwangerschap al moeite mee had.

Heeft de cursus jou geholpen tijdens de bevalling, zo ja, waar heb je het meest aan gehad?
Een bevalling gaat nou eenmaal altijd anders dan je zou denken/willen maar ik kon “ redelijk 😉 “ rustig blijven en daar heeft de cursus bij geholpen. Louwe is uiteindelijk geboren met een keizersnede.

Zou je het andere moeders in wording aanbevelen?
In mijn directe omgeving was er niemand zwanger en je kunt je dingentjes dan wel delen maar dat is toch net iets anders dan met dames die ook zwanger zijn. Je bouwt echt een band op met de groep. Olga die de cursus geeft is ook heel fijn. Ze is persoonlijk, duidelijk en rustig. Je bent in de tijd dat je de cursus volgt echt bezig met je zwangerschap en in contact met je baby. Dus ja, ik zou het zeker andere aanstaande moeders aanraden.

Bericht delen