fbpx
Samen sporten

Ervaring van Marieke Klomp Bueters

Wie ben je, evt leeftijd, woonplaats?
Ik ben Marieke Klomp Bueters. 31 jaar en wonend in Beek en Donk met mijn man, dochter en hondje. Ik ben 3 dagen in de week werkend als juf in groep 1 op een basisschool. En 7 dagen in de week trotse mama.

Hoeveel kinderen, hoe oud?
Ik heb 1 dochter, Elise. Ze is ruim 10 maanden nu. Toen we begonnen aan de cursus was Elise een half jaar oud.

Waarom heb je gekozen voor Fit & Sportief Herstellen met je baby?
Een vriendin van mij ging aan de cursus beginnen en ik was direct nieuwsgierig en enthousiast. Ik dacht ‘dat lijkt me ook wel wat!’

Waarom heb je dit gedaan bij Rondom Mama?
Ik ken Rondom Mama via mijn werk en ik had nog niet eerder van deze cursus gehoord. Dus de keus was snel gemaakt!

Waarin is Rondom Mama uniek?
Rondom mama biedt een persoonlijke begeleiding. Aangepast op wat je als cursist fijn vindt en wat goed voelt. Waar nodig worden oefeningen ter plekke bijgesteld zodat het voor iedereen leuk is en leuk blijft en goed vol te houden is. Je traint dus op je eigen niveau en in je eigen tempo. Daarnaast is Rondom Mama oprecht geinteresseerd in de mama’s en baby’s die de cursus volgen. Dat zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. De baby’s zijn heel vrolijk en relaxt en vallen dikwijls lekker in slaap terwijl de mama’s actief bezig zijn, maar ook nog genoeg puf hebben om te kunnen kletsen met elkaar over van alles en nog wat. Na de les wordt altijd de vraag gesteld of je nog een kopje thee lust en onder het mom van een kopje thee kletsen we dan nog even verder over onze baby’s en de dagelijkse bezigheden. Maar sla je het kopje thee af is dat ook geen probleem. En mocht je baby tijdens de les honger hebben of verschoond moeten worden is hier ook alle ruimte voor. Er wordt veel rekening gehouden met ons en dat is erg prettig.

Zou je het andere moeders aanbevelen?
Ja zeker! Het is een ontzettend leuke manier van sportief bezig zijn en werken aan je herstel, maar het zorgt ondertussen ook voor quality time met je kindje. Als je je kindje tevreden ziet zijn en als ze naar je lacht, maakt dat dat je de oefeningen veel beter volhoudt. Je hebt gewoonweg de beste afleiding bij je. Je voelt je na een aantal lessen ook echt al fitter dus je slaat meerdere vliegen in 1 klap! Ik hoop zeker nog een keertje terug te kunnen komen.

fotografie: Lieke Schatorjé- van Deursen

Bericht delen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email