fbpx

Zwangerschapsyoga | opfriscursus

Deze ontspannen cursus is speciaal ontwikkeld wanneer je zwanger bent van je 2e of 3e kindje. Even een ontspannen uurtje, helemaal voor jezelf, ter voorbereiding op je bevalling.

Deze cursus is speciaal afgestemd op zwangere die al eens bevallen zijn. Tijdens de lessen wordt er naast het doen van lichte strekkingen (mindful yoga), aandacht besteed aan ademhalings- en ontspanningsoefeningen die jou kunnen helpen, zo goed mogelijk, met de weeën om te gaan.

Een belangrijke leidraad door de lessen heen is het loslaten van de prestatie, vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en je bevalling.

Vergoeding Zorgverzekeraar
Sommige verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van de zwangerschapscursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering. Check dit altijd even zelf. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt.

Zwangerschapsyoga | opfriscursus

Ben je meer dan 12 weken zwanger? Dan kun je starten met deze cursus. Dit is een ontspannen cursus van 10 lessen, waarbij je kunt instromen op elk moment dat je wil. Tijdens de lessen leer je naast hoe te ontspannen,
de belangrijkste ademhalingstechnieken om de weeën op te kunnen vangen.
De oefeningen zijn gebaseerd op zowel westerse als oosterse stromingen.

10 lessen van 60 min.
Max. 6 deelnemers

*Nieuwe startdata*

Son: Elke do avond om 19.15 uur. (we starten zodra fysieke lessen weer mogelijk zijn).

Prijs: € 130,00 (10-rittenkaart)

Waarom kiezen ervaren mama’s voor deze cursus:

  • minder theorie, meer ontspanning
  • toch even een kleine opfriscursus over de ademhalingstechnieken tijdens de bevalling
  • je bent bewust bezig met je zwangerschap
  • je wil even ontsnappen aan de hectiek van alledag