fbpx

Family Buddy

In de meeste gevallen heb je recht op 49 uur kraamzorg. Na deze eerste week wordt er verwacht dat je een groot deel van de zorg voor jezelf, de baby, en jullie gezin weer zelf doet.  Niet iedereen is, direct, in staat om dit zelf weer allemaal te kunnen. Het is dan ook heel normaal wanneer je na de eerste week behoefte hebt aan extra hulp en ondersteuning. Ik wil JOU helpen met de zorg nadat de kraamhulp weg is, wanneer nodig.  Hierdoor krijg je rust in je hoofd en in je lichaam en kun je optimaal samen  genieten van je pasgeboren gezin. Hoe beter jij je rust neemt, hoe eerder jij zult herstellen.

Ik kan jou ondersteunen met bijvoorbeeld:

  • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
  • Licht huishoudelijk werk
  • Boodschappen doen
  • Oppas overdag zodat jij kunt rusten 
  • Babymassage (tegen b.v. darmkrampjes, overstrekken etc.)

Persoonlijke intake
Tijdens een GRATIS persoonlijk gesprek breng ik in kaart welke ondersteuning jij en je gezin nodig hebben. In overleg maken we afspraken over mijn huishulp op vastgestelde dagen en tijden. Jij bepaalt wat prettig of nodig is.

Mijn uitgangspunt is dat je ondersteuning krijgt van MIJ en niemand anders.

Vraag een intakegesprek aan
Wil je een persoonlijke intake aanvragen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met me op door op onderstaande button te klikken. Als je eerst meer informatie wilt of een specifieke vraag hebt, kun je altijd contact opnemen. Ik help je graag.

Tarieven en vergoedingen
Als je je aanmeldt bij mij kom ik graag vrijblijvend en KOSTELOOS 2 uur bij je/jullie langs voor een eerste kennismaking. Ik steek ook gelijk mijn handen uit mijn mouwen. Wanneer daarna wordt besloten dat ik jou mag komen ondersteunen betaal je, als particulier, voor de werkzaamheden € 25,00 per uur. Dit is inclusief reiskosten en BTW. De minimale afname is 2 uur per dag.

Er kunnen ook SPECIALE pakketten worden afgenomen:

Pakket 1 (10% korting)
10 uur | €225,-

Pakket 2 (15% korting)
15 uur | €319,-

Pakket 3 (20% korting)
20 uur | €400,-

***EXTRA EXTRA KORTING***
Wanneer je bij mij de complete of korte zwangerschapscursus hebt gevolgd krijg je 10% korting op de totaal factuur.